Käyttöehdot

Tervetuloa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi BlueEye-sivustolle (jäljempänä "Sivusto"), BlueEye-merkin viralliseen verkkokauppaan.

Pyydämme sinua varaamaan aikaa näiden ehtojen huolelliseen lukemiseen, sillä ne sääntelevät sekä Sivuston käyttöä että Sivuston kautta tehtyjä ostoja. Ellei tässä toisin mainita, nämä ehdot ja edellytykset sääntelevät BlueEye:n ja sen Käyttäjien suhdetta, ja Käyttäjän katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä ehdot. Jos et hyväksy kokonaisuudessaan näitä ehtoja, älä käytä tätä Sivustoa.

Ajoittain käyttäessäsi tiettyjä palveluita tai ostaessasi tuotteita tältä Sivustolta, voit saada lisäohjeita, -sääntöjä, ja -käytäntöjä, joita sovelletaan tiettyihin palveluihin ja tuotteisiin, jotka täten kaikki viittauksella sisällytetään näihin ehtoihin ja joita sovelletaan Sivuston käyttöösi.

BlueEye voi ajoittain muuttaa ehtoja lisäämällä muutoksen Sivustolle. Kun käytät Sivustoa sen jälkeen, kun muutos on tehty, se tarkoittaa, että olet hyväksynyt muuttuneet ehdot.

Näissä ehdoissa käytettyjen käsitteiden tarkoitukset määritetään osassa 19.

 • Tunnistus

Blue Eye TMI ( Y-tunnus 1858446-2 ) on tällä Sivustolla näytettyjen tuotteiden myyjä.

Blue Eye muut yhteystiedot ovat:

• Puhelin +358 407013581
• Sähköposti: [email protected]
• Simonkatu 10 D 63 00100 Helsinki

 • Sisällön tarkkuus

BlueEye pyrkii aina kohtuudella pitämään Sivustolla olevat tiedot ajantasaisina. On kuitenkin mahdotonta taata, ettei Sivustolla olisi yhtään virhettä. Tällä sivustolla julkaistut tiedot ja muu materiaali voivat sisältää epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Tuotteiden painot, mitat ja tilavuudet ovat vain suuntaa antavia. Olemme kohtuullisessa määrin pyrkineet varmistamaan, että tuotetiedot ovat tarkkoja ja näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteiden värit. Emme kuitenkaan voi taata, että näyttösi tarkasti välittää toimitetun tuotteen värin. Sivuston tietoihin tehdään määräajoin muutoksia ilman erillistä ilmoitusta. BlueEye varaa oikeuden muuttaa Sivustoa milloin vain, oman harkintansa mukaan. BlueEye ei takaa, että Sivuston sisältämät toiminnot tai materiaalit tai sisältö toimivat keskeytyksettä tai virheettömästi, että virheet korjataan, tai että Sivusto tai palvelin, joka mahdollistaa sen käytön on virukseton tai ei sisällä muita haitallisia komponentteja. BlueEye ei voida pitää vastuullisena Sivuston käytöstä, mukaan lukien rajoituksetta, siihen sisältyvät sisältöllöt ja virheet.
Käsimatkatavararajoitukset: vaikka pyrimme varmistamaan, että tuotteet, jotka on lueteltu käsimatkatavaroina täyttävät tämänhetkiset lentorajoitukset, emme ota vastuuta, jos lentoyhtiö soveltaakin muita lähtöselvitysstandardeja tai jos lentoyhtiö tai lentokentät muuttavat rajoituksiaan.

 • Hinnat

Tilaamasi tuotteiden hinta on hinta, joka näytetään Sivustolla hetkellä, jolloin vahvistat tilauksesi ja se vahvistetaan sähköpostivahvistuksessa, joka vahvistaa tilauksesi vastaanoton. Kaikki hinnat ovat euroina (€) ja sisältävät ALV:n sekä käsittelykustannukset.

Jos tilaamiesi tuotteiden hinnasta tai toimituskustannuksista löytyy virhe, tiedotamme tästä sinulle mahdollisimman pian, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi uudestaan oikealla hinnalla tai peruuttaa tilauksen. Jos peruutat, hyvitämme hinnan tai palautamme luottokortillesi summan, joka siltä veloitettiin tuotteista.

 • Verkkotilaus

Voit tehdä tilauksen, jos olet vähintään 18-vuotias aikuinen. Tilausprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • Lisäät tuotteet, jotka haluat ostaa, ostoskoriin;

 • Valitset toimitustavan;

 • Syötät toimitusosoitteen;

 • Syötät laskutusosoitteen yhdessä maksutietojen kanssa;

 • Sinua pyydetään hyväksymään ehdot ja edellytykset;

 • Ennen kuin lähetät tilauksen, sinulle annetaan tilaisuus tarkastella valintaasi, tarkistaa tilauksesi kokonaishinnan, mukaan lukien lähetyskustannukset.

Kun olet lähettänyt tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Jos maksat luottokortilla, saat sähköpostiviestin, joka sisältää maksutilasi.
Heti, kun tavarat on lähetetty, saat ilmoituksen ("Lähetysilmoitussähköposti"). Kaikki tilaukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta lähetyshetkellä.
Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi mistä tahansa syystä.

 • Maksu

Hyväksymämme maksutavat mainitaan Sivustolla. Maksu on tehtävä euroissa (€). Saat lisätietoja verkkohuijauksista ja turvallisesta maksamisesta Sivustolla olevasta tietosuojakäytännöstä.

 • Myyntisopimus

Sinun ja BlueEyen välillä ei ole myyntisopimusta, ennen kuin BlueEye lähettää tuotteet. Kaikki verkkosivustollamme olevat tiedot ovat vain tarjouspyyntö, eivätkä ne muodosta tarjousta tai yksipuolista sopimusta. Tilauksesi on sitova tarjous sinun puoleltasi tuotteidemme ostoon. Myynti on sitova meille vasta silloin, kun olemme ilmoittaneet sinulle lähetysvahvistusviestillä, että tavarat on lähetetty.

BlueEye varaa oikeuden kieltäytyä tilauksesta, kokonaan tai osittain, seuraavissa tapauksissa:

 • Jos tuotetta ei ole saatavissa;

 • Jos laskutustietosi eivät ole oikein tai niitä ei voida tarkistaa;

 • Jos turvajärjestelmät merkitsevät tilauksesi epätavalliseksi tilauksesi tai epäilevät;

 • huijaustilaukseksi;

 • Jos pankkisiirtomaksua/-varausta ei ole saatu ajanmukaisesti;

 • Jos meillä on syy uskoa, että olet alle 18-vuotias;

 • Jos meillä on syy uskoa, että olet jälleenmyyjä;

 • Jos hintatarjouksessa oli virhe;

 • Jos emme pysty toimittamaan antamaasi osoitteeseen;

 • Force majeure-tilanteessa;

 • Toimitusrajoitukset - toimitusmaa

 • PL-osoitteita ei hyväksytä.

 • Toimitamme maanantaista perjantaihin, pois sulkien vapaapäivät.

 • Toimitus

Käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja, jotta toimittaisimme tilatut tuotteet Käyttäjän yksilöllisessä tilausvahvistuksessa osoitetun ajan sisällä. Tällaiset ajat eivät ole taattuja toimitusaikoja, eikä niihin pidä luottaa. Virheelliset osoitteet ovat Käyttäjän vastuulla, ja voivat aiheuttaa ylimääräisiä kuluja, jotka peritään Käyttäjältä.

Kaikki tuotteet lähetetään BlueEye paikasta. Jos tuotteesi ei ole toimitettu määritetyssä aikataulussa, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin asiakasnumerollasi tai tilausnumerolla. Voit tällöin vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisille tuotteille ainoana toimenpiteenä. Voit myös määrittää uuden toimitusajan, joka on asianmukainen olosuhteisiin nähden ja vaatia BlueEye:a toimittamaan tuotteet ennen kyseisen ajan päättymistä; sitten jos BlueEye ei toimita tällä pidennetyllä aikavälillä, voit vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisistä tuotteista.

Lähetämme tuotteet vain ammattimaisen kuljetusliikkeen välityksellä. Vaadimme aina, että toimitus kirjataan vastaanotetuksi. Sinä hyväksyt, että toimitus voidaan kirjata vastaanotetuksi muun kuin Käyttäjän toimesta, edellyttäen, että tällainen henkilö on paikalla merkityssä osoitteessa ja on vähintään 18-vuotias aikuinen. Jos kukaan ei ole paikalla toimitusaikana, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä kuljetuspalveluun vaihtoehtoisen toimituspäivämäärän järjestämiseksi.

 • Viallinen tuote tai virheellinen toimitus.

Tarkasta pakkaus vaurioiden varalta, kun vastaanotat lähetyksen. Mikäli tuotteet eivät vastaa tilaustasi tai tilauksessa ilmenee muita ongelmia, sitoudut noudattamaan jäljempänä kohdassa 10 kuvattua palautusmenettelyä. Viallisten tuotteiden sekä meistä johtuvien virheellisten toimitusten kohdalla hyvitämme lisäksi sinulle palauttamisesta aiheutuneet kustannukset. Mikäli korvaavia tuotteita on saatavilla, lähetämme sinulle ilmoituksen korvaavien tuotteiden lähettämisestä sähköpostitse sekä toimitamme korvaavat tuotteet sinulle välittömästi ilman eri toimenpiteitä sekä omalla kustannuksellamme.

 • PERUUTTAMISLOMAKE

Mikäli palautat tuotteita kohdan 10 nojalla tai mikäli sinulle on toimitettu vääriä tuotteita taikka mikäli BlueEye muista syistä sitoutuu vastaanottamaan palauttamasi tuotteet, sinun tulee toimia jäljempänä tässä kohdassa 10 kuvatun mukaisesti. Voit toimia näiden ohjeiden mukaisesti myös käyttäessäsi lain mukaan sinulle kuuluvaa, kohdassa 11 kuvattua peruuttamisoikeutta.

Vaihe 1: Täytä palautuslomake . Lähetämme sinulle palautusnumeron ja palautusohjeet sähköpostitse.

Vaihe 2: Pakkaa palautettava tuote (vain vaurioitumattomat tuotteet, alkuperäisessä pakkauksessa aitojen merkkien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden, ja takuulippujen kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää vaurioitumisen kuljetuksen aikana.

Vaihe 3: Tulosta palautuskortti ja kiinnitä se palautuspakettiin/paketteihin. Palautuskortti sisältää kaikki tarvittavat tiedot sujuvan lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, meidän toimitusosoitteemme, kuljetusliikkeen nimi).

Vaihe 4: Perehdy palautusohjeisiin sekä niiden mukaisesti yhteyttä lähettiin. Sinun tulee järjestää tuotteiden palautus lähetin toimesta niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit palautuspyyntösi meille.

Mikäli et toimi kuvattujen palautusohjeiden ja vaatimusten mukaisesti, tulemme ilmoittamaan sähköpostitse syyt sille, miksi emme ole voineet hyväksyä palautuspyyntöäsi 14 päivän kuluessa.

PALAUTUSEHDOT
BlueEye haluaa sinun olevan täysin tyytyväinen jokaiseen ostamaasi BlueEye-tuotteeseen. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 kalenteripäivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen kauppahinnasta. Huomaa: Painatuksilla varustettuja ja yksilöityjä tuotteita ei voi palauttaa.

Voit halutessasi käyttää kuluttajansuojaoikeuttasi (etämyynti), jolloin palautamme alkuperäisen myyntihinnan ja toimituskustannukset edellyttäen, että olet ilmoittanut meille sähköpostilla viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen/tuotteet, että olet noudattanut kohtuullista huolellisuutta tuotteen/tuotteiden käsittelyssä.

Vain Sivustolta verkossa ostetut tavarat voidaan palauttaa. Kaikkien muiden palautusten kohdalla, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä myymälään, josta ostit tavarat.

 • ETÄMYYNTI - PERUUTUSOIKEUS

Sinulla ei ole oikeutta peruuttaa sellaisia tuotteita, jotka on valmistettu sinun vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on syytä ilmoittamatta oikeus peruuttaa tekemäsi tilaukset 14 päivän kuluessa tuotteita koskevan tilaussopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden määräaika päättyy: (i) kun 14 päivää on kulunut siitä, kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tuotteen fyysisesti hallintaansa; tai (ii) jos olet tilannut useita tuotteita ja tuotteet toimitetaan useassa erässä, siitä kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeisen erän tai osan fyysisesti hallintaansa.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaussopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää verkkosivuillamme olevan palautuslomaketta minkä tahansa ilmoitusten tekemiseen (haluamme kuitenkin rohkaista sinua käyttämään lomaketta tehostaaksesi peruutusten ja palautusten käsittelyä). Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle viipymättä pysyvällä välineellä (esimerkiksi sähköpostitse) vahvistuksen peruuttamisen vastaanottamisesta.

Jos peruutat tilaussopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme palautuksen sillä maksuvälineellä, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Kehotamme sinua palauttamaan tuotteet palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Mikäli toimit muulla tavoin, sitoudut toimimaan omalla riskilläsi, emmekä korvaa sinulle tästä aiheutuvia kustannuksia.

 • Vastuunrajoitus

Tämän sopimuksen ehdot ja edellytykset eivät vaikuta lainsääteisiin oikeuksiisi. Emme ole vastuussa vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta voittojen menetys tai käytön menetys), jotka aiheutuvat Sivuston käytöstäsi, käyttöviiveestä tai kyvyttömyydestä käyttää Sivustoamme, sen sisältöä tai linkkiä toiselle sivustolle, jotka johtuvat sopimuksesta, rikkomuksesta (mukaan lukien huolimattomuus) tai muutoin, lukuun ottamatta kuolemantapausta tai henkilövammaa, jonka huolimattomuutemme tai tahallinen virhe on aiheuttanut, ellei näissä ehdoissa tosin todeta.

Emme missään tilanteessa vastaa:

a) tuotteiden ja palveluiden toimittamisesta ja käyttämisestä seuraavista vahingoista ja menetyksistä, joita tilaussopimuksen osapuoli ei ole voinut ennakoida sopimuksentekohetkellä;

b) vahingoista ja menetyksistä, jotka eivät ole aiheuttamiamme;

c) liiketoiminnallisista tappiosta.

Koko vastuumme myyntisopimuksen yhteydessä on enintään kyseessä olevien tuotteiden ostohintaa, ellei pakottavasta lainsäädännöstä toisin seuraa.
BlueEye on lain nojalla velvollinen toimittamaan tilatut tuotteet tilaussopimuksen mukaisina.

 • Takuu

(a) Virhevastuu:

Kuluttajilla on oikeus lakisääteiseen virhevastuuseen. Se kattaa puutteet tavaroiden sopimuksenmukaisuudessa toimitushetkellä. Myyjä korvaa tai korjaa kyseessä olevat tavarat (tai osat) veloituksetta. Myyjä varaa oikeuden vaihtaa tuotteen toiseen, mikäli korjauskustannukset ovat suhteettomia, tai jos korjaaminen on mahdotonta. Kuluttajalla on todistustaakka siitä, että yli kuusi (6) kuukautta lähetyksen jälkeen ilmenevät viat olivat olemassa lähetyshetkellä.

(b) Kaupallinen takuu:

BlueEye tarjoaa myös kaupallisen lisätakuun tietyille tuotteille. Saat tarkat tiedot tästä takuusta takuukortista ja/tai Sivustolta.

 • Kysymykset, valitukset, kommentit ja palvelun yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä Sivustosta, tai jos sinulla on teknisiä ongelmia Sivuston tietojen käytössä, ota yhteyttä.

 • Käytön rajoitukset ja immateriaalioikeudet

Kaikki tuotemerkkien nimet, tuotteiden nimet ja Sivustolla käytetyt nimikkeet ovat BlueEyen tavaramerkkejä tai kauppanimiä tai kolmannen osapuolten omistajien tavaramerkkejä. Sinulla ei ole lupa käyttää tai jäljentää tällaisia tavaramerkkejä tai kauppanimiä, koska se voi loukata niiden haltijan oikeuksia. Kaikki Sivuston design, tekstit, asiakirjat, videot tai muut palvelut ja niiden valinta ja järjestely, ja kaikki muut materiaalit tällä Sivustolla ovat BlueEyen tai sen toimittajien tekijänoikeuden suojaamia. Sinulla on vain lupa sähköisesti kopioida ja tulostaa osia Sivustosta siinä laajuudessa, kuin on välttämätöntä tilauksen tekemiseksi, tai Sivuston käyttämiseksi ostosresurssina. Sinulla ei ole lupaa käyttää Sivuston tietoja tai materiaaleja muilla tavoin, mukaan lukien jäljentäminen muihin kuin yllä mainittuihin tarkoituksiin, muokkaus, levitys tai (uudelleen)julkaisu. Jos haluat käyttää materiaaleja ja tietoja tältä Sivustolta, sinun on saatava siihen ensin kirjallinen lupa BlueEyelta.

 • Tietojen käyttö ja sinun tekemät ehdotukset tätä Sivustoa koskien

Jos tarjoat BlueEyelle tai lähetät Sivustolle tai sen kautta materiaalia, tietoja, ehdotuksia tai kommentteja koskien Sivustoa, tapaa, jolla BlueEye harjoittaa liiketoimintaansa tai Sivuston toiminnasta, BlueEye varaa oikeuden käyttää tällaista materiaalia, tietoa, ehdotuksia tai kommentteja oman harkintansa mukaan ilman korvausta sinulle tai mainintaa sinusta. Sinä myönnät BlueEyelle ei-yksinomaisen, ikuisen, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan käyttöoikeuden käyttää hyväksi ja julkaista tällaisia tietoja ja materiaalia, kokonaisuudessaan tai osittain. Kuitenkin Samsoniten sellaisten tietojen käyttöön , joista sinut voi tunnistaa (kuten nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus ja puhelinnumero), sovelletaan Sivuston tietosuojakäytäntöä, josta tarkemmin alla.

 • Sinun antamien ehdotusten käyttö BlueEyen toimesta koskien uusia tuotteita, ominaisuuksia tai prosesseja

(a) Ehdotus ei millään tavalla muodosta luottamuksellisuussuhdetta tai aseta BlueEyea sellaiseen asemaan, että se vastaanottaisi ehdotuksen luottamuksellisesti, eikä BlueEyella ole velvollisuutta, eikä se sitoudu käsittelemään tai säilyttämään luottamuksellisena tällaisia ehdotuksia.

(b) BlueEyella on oikeus pitää kaikki sille lähetetyt materiaalit, tehdä kopioita niistä sekä säilyttää niitä tiedostoissaan.

(c) BlueEye ei hyväksy mitään velvollisuuksia, eikä selliaisa voida olettaa syntyneen ehdotuksen vastaanoton tai tarkastelun perusteella ilman tai kunnes muodollinen kirjallinen sopimus on allekirjoitettu BlueEyen ja sinun toimesta, ja sen jälkeen BlueEyen velvollisuudet ovat ne, jotka on ilmaistu tuossa kirjallisessa sopimuksessa.

 • Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja haluamme olla varmoja, että tiedät ja hyväksyt tavan, jolla saatamme käyttää henkilötietojasi. Löydät Tietosuojakäytäntömme osoitteesta www.blueeye.fi. Tekemällä tilauksen Sivustolla annat suostumuksen henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja välitykseen Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

 • Määritykset

Näiden ehtojenlaajuudessa, jäljempänä lueteltujen ilmauksien katsotaan tarkoittavan seuraavaa, ellei nimenomaisesti toisin ilmoiteta:

 • Ehdot: nämä ehdot ja edellytykset ja kaikki niiden lisäykset tai päivitykset.

 • Tilaus: tilausprosessin tulos ehtojen ja edellytysten kohdassa 4 kuvatulla tavalla.

 • Käyttäjä: joku joka syöttämällä Sivuston osoitteen tai seuraamalla linkkiä vierailee tällä Sivustolla ja käyttää sitä tietojenhakutarkoituksiin tai tehdäkseen tilauksen.

 • BlueEye: Blue Eye TMI ( Y-tunnus 1858446-2 )

 • Sivusto: Verkkosivujen kokoelma, joka on ryhmitetty yhteen osoitteeseen www.blueeye.fi.

 • Sovellettava laki

Kaikkiin kiistoihin, jotka koskevat ehtojen ja edellytysten voimassaoloa, tulkintaa ja / tai toimeenpanoa, sovelletaan ainoastaan Suomen lakia ja suomalaisia tuomioistuimia. Tämä lauseke ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Käyttäjä hyväksyy, että Sivuston käyttöä koskevan kiistan yhteydessä sähköisiä todisteita (esim. sähköposteja, varmuuskopioita, tms.) voidaan käyttää pätevänä todisteena.

Jos joku ehdoista tai edellytyksistä julistetaan pätemättömäksi ja mitättömäksi, tai sitä ei voida soveltaa, muut ehdot ja edellytyksen pysyvät voimassa ja osa, joka on julistettu pätemättömäksi ja mitättömäksi pysyy sovellettavana lain asettamissa rajoissa.

 • Koko sopimus

Nämä ehdot ja edellytykset korvaavat kaikki aiemmat Käyttäjään sovellettavat ehdot.

Jos sinulla on kysymyksiä, huomautuksia tai teknisiä ongelmia Sivuston suhteen, ota meihin yhteyttä , puh. +358 407013581.

Nämä ehdot ja edellytykset päivitettiin edellisen kerran 21 tammikuu 2019.