• Toimitusrajoitukset - toimitusmaa

  • PL-osoitteita ei hyväksytä.

  • Toimitamme maanantaista perjantaihin, pois sulkien vapaapäivät.

  • Toimitus

Käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja, jotta toimittaisimme tilatut tuotteet Käyttäjän yksilöllisessä tilausvahvistuksessa osoitetun ajan sisällä. Tällaiset ajat eivät ole taattuja toimitusaikoja, eikä niihin pidä luottaa. Virheelliset osoitteet ovat Käyttäjän vastuulla, ja voivat aiheuttaa ylimääräisiä kuluja, jotka peritään Käyttäjältä.

Kaikki tuotteet lähetetään BlueEye paikasta. Jos tuotteesi ei ole toimitettu määritetyssä aikataulussa, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin asiakasnumerollasi tai tilausnumerolla. Voit tällöin vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisille tuotteille ainoana toimenpiteenä. Voit myös määrittää uuden toimitusajan, joka on asianmukainen olosuhteisiin nähden ja vaatia BlueEye:a toimittamaan tuotteet ennen kyseisen ajan päättymistä; sitten jos BlueEye ei toimita tällä pidennetyllä aikavälillä, voit vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisistä tuotteista.

Lähetämme tuotteet vain ammattimaisen kuljetusliikkeen välityksellä. Vaadimme aina, että toimitus kirjataan vastaanotetuksi. Sinä hyväksyt, että toimitus voidaan kirjata vastaanotetuksi muun kuin Käyttäjän toimesta, edellyttäen, että tällainen henkilö on paikalla merkityssä osoitteessa ja on vähintään 18-vuotias aikuinen. Jos kukaan ei ole paikalla toimitusaikana, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä kuljetuspalveluun vaihtoehtoisen toimituspäivämäärän järjestämiseksi.

  • Viallinen tuote tai virheellinen toimitus.

Tarkasta pakkaus vaurioiden varalta, kun vastaanotat lähetyksen. Mikäli tuotteet eivät vastaa tilaustasi tai tilauksessa ilmenee muita ongelmia, sitoudut noudattamaan jäljempänä kohdassa 10 kuvattua palautusmenettelyä. Viallisten tuotteiden sekä meistä johtuvien virheellisten toimitusten kohdalla hyvitämme lisäksi sinulle palauttamisesta aiheutuneet kustannukset. Mikäli korvaavia tuotteita on saatavilla, lähetämme sinulle ilmoituksen korvaavien tuotteiden lähettämisestä sähköpostitse sekä toimitamme korvaavat tuotteet sinulle välittömästi ilman eri toimenpiteitä sekä omalla kustannuksellamme.

  • PERUUTTAMISLOMAKE

Mikäli palautat tuotteita kohdan 10 nojalla tai mikäli sinulle on toimitettu vääriä tuotteita taikka mikäli BlueEye muista syistä sitoutuu vastaanottamaan palauttamasi tuotteet, sinun tulee toimia jäljempänä tässä kohdassa 10 kuvatun mukaisesti. Voit toimia näiden ohjeiden mukaisesti myös käyttäessäsi lain mukaan sinulle kuuluvaa, kohdassa 11 kuvattua peruuttamisoikeutta.

Vaihe 1: Täytä palautuslomake . Lähetämme sinulle palautusnumeron ja palautusohjeet sähköpostitse.

Vaihe 2: Pakkaa palautettava tuote (vain vaurioitumattomat tuotteet, alkuperäisessä pakkauksessa aitojen merkkien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden, ja takuulippujen kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää vaurioitumisen kuljetuksen aikana.

Vaihe 3: Tulosta palautuskortti ja kiinnitä se palautuspakettiin/paketteihin. Palautuskortti sisältää kaikki tarvittavat tiedot sujuvan lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, meidän toimitusosoitteemme, kuljetusliikkeen nimi).

Vaihe 4: Perehdy palautusohjeisiin sekä niiden mukaisesti yhteyttä lähettiin. Sinun tulee järjestää tuotteiden palautus lähetin toimesta niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit palautuspyyntösi meille.

Mikäli et toimi kuvattujen palautusohjeiden ja vaatimusten mukaisesti, tulemme ilmoittamaan sähköpostitse syyt sille, miksi emme ole voineet hyväksyä palautuspyyntöäsi 14 päivän kuluessa.

PALAUTUSEHDOT
BlueEye haluaa sinun olevan täysin tyytyväinen jokaiseen ostamaasi BlueEye-tuotteeseen. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 kalenteripäivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen kauppahinnasta. Huomaa: Painatuksilla varustettuja ja yksilöityjä tuotteita ei voi palauttaa.

Voit halutessasi käyttää kuluttajansuojaoikeuttasi (etämyynti), jolloin palautamme alkuperäisen myyntihinnan ja toimituskustannukset edellyttäen, että olet ilmoittanut meille sähköpostilla viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen/tuotteet, että olet noudattanut kohtuullista huolellisuutta tuotteen/tuotteiden käsittelyssä.

Vain Sivustolta verkossa ostetut tavarat voidaan palauttaa. Kaikkien muiden palautusten kohdalla, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä myymälään, josta ostit tavarat.

  • ETÄMYYNTI - PERUUTUSOIKEUS

Sinulla ei ole oikeutta peruuttaa sellaisia tuotteita, jotka on valmistettu sinun vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on syytä ilmoittamatta oikeus peruuttaa tekemäsi tilaukset 14 päivän kuluessa tuotteita koskevan tilaussopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden määräaika päättyy: (i) kun 14 päivää on kulunut siitä, kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tuotteen fyysisesti hallintaansa; tai (ii) jos olet tilannut useita tuotteita ja tuotteet toimitetaan useassa erässä, siitä kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeisen erän tai osan fyysisesti hallintaansa.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaussopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää verkkosivuillamme olevan palautuslomaketta minkä tahansa ilmoitusten tekemiseen (haluamme kuitenkin rohkaista sinua käyttämään lomaketta tehostaaksesi peruutusten ja palautusten käsittelyä). Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle viipymättä pysyvällä välineellä (esimerkiksi sähköpostitse) vahvistuksen peruuttamisen vastaanottamisesta.

Jos peruutat tilaussopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme palautuksen sillä maksuvälineellä, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Kehotamme sinua palauttamaan tuotteet palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Mikäli toimit muulla tavoin, sitoudut toimimaan omalla riskilläsi, emmekä korvaa sinulle tästä aiheutuvia kustannuksia.